Diverse Bed & Breakfast accomodaties in Meppen

Bed en Brood de Groot

Onze Bed & Breakfast ‘Bed en Brood de Groot’ ligt in het gezellige dorp Meppen in Drenthe. De gastenkamers bevinden zich in onze prachtig gerenoveerde rietgedekte boerderij van begin vorige eeuw.
Met moderne, grote kamers en een vrij uitzicht aan de achterkant op de Mepper Es, is deze Bed & Breakfast een plek om heerlijk tot rust te komen. Meppen ademt de gemoedelijkheid en sfeer uit van vroeger en ligt tussen oude brinkdorpen als Gees, Oud Aalden en Orvelte. Vanuit onze boerderij loopt of fietst u direct prachtige natuurgebieden in. Na een dag Drenthe ontdekken is het bij mooi weer lekker om bij te komen in onze grote tuin met diverse zitjes.

Mepperstraat 16- 7855 PJ Meppen – 0651246271 – www.bbdegroot.nl

 

Bed & Breakfast de Bosrand
Onze B&B “Bosrand” ligt in het authentieke brinkdorp Meppen.

Vanuit onze sfeervolle B&B wandel/fiets je zo de prachtige natuur in, waar de stilte nog voelbaar is! Onze B&B is dan ook meer geschikt voor de rust/natuurzoeker, dan voor gezinnen.

Onze 2 B&B kamers bevinden zich op de 1e etage vd gerenoveerde boerderij, de kamers zijn niet ruim maar wel sfeervol ingericht en hebben beiden eigen douche/toilet. Uiteraard is er Wifi aanwezig. Voor ons is het belangrijk dat mensen zich welkom en thuis voelen, waardoor persoonlijke aandacht in een hoog vaandel staat bij “De Bosrand” Daarnaast kunnen we u verblijf nog aangenamer maken door, na een dag fietsen/wandelen u een ontspanningsmassage aan te kunnen bieden, vakantie ten top toch!? Massage is in onderling overleg bij te boeken.

Middendorpstraat 12- 7855 PR Meppen – 06-27526305 http://www.bosrand-meppen.nl

 

B&B Bos-Inn

Tussen Meppen en Mantinge ligt deze mooie B&B aan de rand van een groot bos. Het beschikt over grote luxe kamers met eigen badkamer en keukentje, waardoor het zeer geschikt is voor een langer verblijf. De ligging van de B&B is perfect voor fiets,wandel- en natuurliefhebbers

Mepperstraat 43- 7855 TB Meppen – 0647589142 – www.bosinn.nl

 

Zie voor meer B&B in de regio: http://www.magischdrenthe.nl/nl/bedrijven/overnachten