Diverse camping-accomodaties in Meppen

Vakantieoord De Bronzen Emmer

Camping: Sfeervolle familiecamping in een rustige groene omgeving en vriendelijke mensen die voor je klaar staan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend! Modern en verwarmd sanitair, geen muntmeters, goede grasmat, comfortplaatsen, gratis draadloos internet over de gehele camping. Op het park vindt u een overdekt zwembad en peuterbad (open van 19 april t/m de herfstvakantie), restaurant, broodjeskiosk, wasserette, recreatieteam in de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie, grote diversiteit aan speeltoestellen, sportveld, hertenweide, fietsverhuur en een eigen manege met pensionstalling.

Tevens: Vrijstaande Finse bungalows met grote tuin op het zuiden op een sfeervol familiepark, 4- en 6-persoons, beide types voorzien van 3 slaapkamers.

Mepperstraat 41- 7855 TA Meppen – 0591 371543 – www.de-bronzen-emmer.nl

 

Camping ‘t Witte Zand

Op onze gezellige familiecamping bieden wij u ruime seizoen en trekkersplaatsen met veel privacy. U kunt bij ons kiezen uit een eigen plaats van 120 m2 afgescheiden door bossage’s, of met uw kinderen rondom het speeltuintje, dan nog de mogelijkheid met zes eenheden op een veld, of op het veld met acht eenheden.

Middendorpstraat 16- 7855 PR Meppen – 0591 371543 – www.twittezand.nl

 

Zie voor meer campings in de regio: http://www.magischdrenthe.nl/nl/bedrijven/overnachten