EXCURSIES

 

Jans Manting met een koetsentocht

Op het veld aan het horecaplein van de Oogstmarkt staat Jans Manting met zijn koets en een schitterend Fries paard in het weiland naast de Hekkerij, klaar om u tijdens een rit door Meppen alles te vertellen over ons mooie dorp. Maak gebruik van deze gelegenheid en laat u rondrijden en geniet. Wij beginnen van af 13.00 uur met rijden, de kosten maken we nog bekend. Maximaal 6 personen, minimaal 4 personen per rit. De tocht duurt ongeveer 30 min en gaat door het prachtige dorp Meppen met zijn mooie boerderijen en omgeving. Voor deze tocht hoef je je niet van te voren op te geven.

 

Wandeling door Meppen met ezels van Margot Grobbe

Vanaf de oogstmarkt loopt Margot Grobbe van 15.30 tot 16.30 met ezels door het dorp. Iedereen die wil kan meelopen. Je hoeft je niet van te voren op te geven. Het wordt een soort van speurtocht door Meppen met wat vragen over de dieren in Meppen. Alleen op zaterdag.

EXCURSIES: Wij zijn druk bezig met het regelen van excursieleiders die met u op zoek gaan naar eetbare paddenstoelen en willen gaan wildplukken. Als het lukt dan willen we na afloop van de excursie met u gaan koken met de producten die u samen gevonden hebt.