Diverse hotel-accomodaties in Meppen

 

Groepsaccomodatie De Mepperdennen – tevens eetcafé

U bent van harte welkom in “De Mepperdennen”, een gezellige Recron 3 sterren accommodatie aan de rand van bos en hei. Door onze unieke locatie in Drenthe ligt een bezoekje aan het Noorder Dierenpark Emmen, Natuurmonument Plan Goudplevier en museumdorp Orvelte binnen handbereik.

Dennenkampen 2 – 7855 PA Meppen – 0591 371235 – www.mepperdennen.nl

 

Het Tramlokaal – hotel/restaurant

Waar vroeger de tram tussen Assen en Coevorden stopte, is het nu heerlijk dineren en logeren. In het karakteristieke pand van begin vorige eeuw is nu een restaurant gevestigd, met drie royale gastenkamers en een luxe appartement.

Mepperstraat 3 – 7855 PH Meppen – 0591 372661 – www.tramlokaal.nl

 

t Witte Zand Hotelhuisjes

Hotelhuisjes: Vrijstaand hotelhuisjes bij ‘t Witte Zand. Een Restinn is een vrijstaand 2 persoonsverblijf. Hier geniet u vanaf € 40,00 per persoon van de Drentse Rust, Ruimte en het Rijke buitenleven. De huisjes staan aan het rand van het bos. Elke morgen serveert de gastvrouw in uw eigen huisje een heerlijk vers ontbijt.

Groepsaccomodatie: Wij heten u van harte welkom op onze groepsaccommodatie in Zuid-Oost Drenthe waar u het platteland kunt horen, ruiken en voelen. Uitermate geschikt voor liefhebbers die willen groepskamperen. Lekker gezellig met de famillie – school of de jeugdvereniging er op uit. ‘t Witte zand

Middendorpstraat 16 – 7855 PR Meppen – 0591 371380

 

De Brinken appartementen en vakantiehuisje

Voor ruime 2 persoons appartementen
of een 4 – 5 persoons vakantiewoning
Meer informatie of vooraf een kijkje komen nemen?
Bel met familie Huizing tel. (0591) 371819.

 

Zie voor meer hotels in de regio: http://www.magischdrenthe.nl/nl/bedrijven/overnachten