MUZIEK OPTREDENS

 Het programma voor 2021 moet nog gemaakt worden. Hieronder staan het programma dat wij gepland hadden voor 2020

 

Draaiorgel familie Oosting uit Aalden

Op een oogstmarkt mag een draaiorgel zeker niet ontbreken. Het was en is een karakteristiek onderdeel van het amusementsleven en enorm populair. Een echte aanrader voor plezier, herkenning en levendigheid.

Van oorsprong komt het muziekinstrument uit Italië, maar is al sinds jaar en dag goed vertegenwoordigd op de Nederlandse straten. Voor velen is het horen van draaiorgel muziek een herkenning en herinnering aan “vroeger”.

De familie Oosting heeft meerdere draaiorgels.  Ze nemen het kleine orgel mee zodat ook de standhouders kunnen meegenieten. Dit draaiorgeltje wordt met de hand gedraaid.

 

 

Marcel de Jong

Marcel de Jong is zanger gitarist van pop/rock coverband Lechery. Deze 5-koppige Friese band speelt regelmatig op dorpsfeesten en in kroegen en maakt daarbij altijd veel enthousiasme los.

Op de markt in Meppen treedt Marcel solo op met gitaar, mondharmonica en een ‘band in a box’. Het repertoire is erg breed: pop classics van o.a. Eagles en Bruce Springsteen worden afgewisseld met recente hits van bv. Ed Sheeran en Mumford and Sons. Ook voor Nederlandstalige meezingers (André Hazes, Guus Meeuwis) draait hij zijn hand niet om. En natuurlijk kan een nummer van Skik niet ontbreken in Drenthe! Het is een feest van herkenning voor iedereen. Goeie muziek, sfeer, gezelligheid en feest gegarandeerd!

Marcel treedt op zondag op bij de Mepperdennen!

 

Openingslied Oogstfeest Meppen 2018

 

Oogstfeest Sing-in lied

Swing en Zing mee met het Oogstfeestlied van 2018. Initiatief van de bewoners van Meppen. Filpmje volgt nog.