MUZIEK OPTREDENS

 

Muziekvereniging B.O.M.

B.O.M. Blaas Op Maat is het fanfareorkest uit Zweeloo (Dr).

Het belangrijkste doel is het harmonieus muziek maken met elkaar, daarnaast dorpsevenementen muzikaal ondersteunen en bijdragen aan de muzikale vorming van de jeugd van Zweeloo.

Muziekvereniging B.O.M. is opgericht in 1909. En bestaat inmiddels dus al 113 jaar!

Het repertoire bestaat uit gevarieerde muziek, waarbij onder andere moderne popnummers, golden oldies, marsen en filmmuziek op de lessenaar staan.

Jong en oud kan zijn weg vinden bij muziekvereniging B.O.M. Van beginnend tot gevorderd. Samen mooie muziek maken staat centraal.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Gert Webbink.

Elke maandagavond is er repetitie van 19.30 uur-21.30 uur in dorpshuis de Spil in Zweeloo.

Kom gezellig een keer langs! Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Meer informatie kunt u vinden op

https:/ /muziekverenigingbom.nl/

 

 

 


Busscherdrums – Klazienaveen

Betreed de Wereld van Ritme: Djembe Spektakel!

 

Stap in de opwindende wereld van ritme en percussie tijdens ons aankomende djembe-optreden  op het Oogstfeest in het Drentse Meppen.

Op zondag 17 september 2023 zullen onze getalenteerde percussionisten je meenemen op een muzikale reis door de rijke tradities van West-Afrika. De djembe, een trommel die diep geworteld is in de cultuur van de Mandé-volkeren, zal het middelpunt vormen van dit spektakel. Laat je betoveren door de krachtige slagen en complexe ritmes die de djembe te bieden heeft.

En wat is een betere manier om jezelf onder te dompelen dan mee te doen? We nodigen je uit om deel te nemen aan onze interactieve sessies waar je de basisbeginselen van het djembe-spel kunt leren. Voel de kracht van de trommel in je handen en ontdek de harmonie die ontstaat wanneer we samen spelen.

Maak je klaar om te klappen, te dansen en te genieten van de onweerstaanbare beats


 

Leuk om te zien:

Openingslied Oogstfeest Meppen 2018