Sponsoren Oogstfeest Meppen 2022

Wij zijn een Stichting en werken alleen met vrijwilligers. Wij heffen ook geen entree bij het Oogstfeest Meppen. Wil je ons sponseren dan horen wij dit graag. Uiteraard krijg je dan hier een vermelding en zullen wij ook een melding maken op onze Facebookpagina.

 

SPONSOREN 2022:

 

Winterberger Lodge – Relaxed in Winterberg (Duitsland)

Deze accommodatie bevindt zich in de stad Winterberg, aan de zijkant van de stad waar ook veel toeristische attracties zijn.

Het adres is Buchenweg 27 59955 Winterberg (zie foto, het gaat hierbij om het appartement linksonder).

Zowel in de zomer als in de winter zijn er in Winterberg allerlei activiteiten, zoals o.a. rodelen, klimmen, wandelen, mountainbiken of gewoon fietsen en natuurlijk skiën, snowboarden of lekker met de slee. Neem een kijkje op de panoramabrug. www.relaxedinwinterberg.nl

 

 

Peter de Koning. Iets te vieren? Peter de Koning Partyservice zorgt ervoor dat het een feest wordt.

 

 

 

Cadeaubon t.w.v. € 40,- voor het laten maken van een naambordje voor naast de voordeur. Website www.namenenzo.nl

 

 

Doe Het Zelf likeurtjes. 3 Stuks ter beschikking gesteld door de Neut Company. Ook aanwezig op het Oogstfeest Meppen 2022.

www.deneutcompany.nl

 

 

Professioneel beveiligingsbureau uit Meppen

(+31)6 36 39 91 56 of mailen op: info@bureauhofmeijer.nl

 

In hartje Dalen vindt u Gaaf! Bloemen en Planten.

In onze bloemenwinkel hebben we een uitgebreid assortiment bloemen, waarmee we de mooiste boeketten en bloemwerk maken voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea, Trouw en Rouwwerk of als een “traktatie” op uw eigen tafel.

Naast onze winkel vindt u de kas, daar hebben we een uitgebreid assortiment aan kamerplanten en woning decoratie.  Met de ‘gave’ stijl hopen we iedereen te verrassen en inspireren!

#hoegaafisdat!

U vindt ons aan: De Waag 10, 7751 GW Dalen

 

Coop Aalden. Voor de donatie van producten.

 

 

 

Double Lux

DOUBLE LUX LIGHTING B.V. •  DOUBLE LUX LIGHTING UK B.V. •  DOUBLE LUX LIGHTING GERMANY B.V.

Nijverheidsweg 2  9902 AE Appingedam  The Netherlands

 

 

Spabron Hesselerbrug

Spabron is een middelgrote sfeervolle sauna en wellnesscentrum met eigen hotelkamers in Drenthe. De  sfeervolle sauna en wellnesscentrum zijn gelegen in het prachtige natuurgebied de Hondsrug. Bij ons kunt u genieten van een heerlijk dagje wellness. Een ware weldaad voor lichaam en geest! Dagelijks hebben wij meerdere opgietingen met heerlijke geuren.

In onze beauty- en massage salon kunt u terecht voor de heerlijkste beautybehandelingen en massages. Maak uw sauna dag compleet met een beautybehandeling of kom langs zonder saunabezoek!