Sponsoren Oogstfeest Meppen

De sponsoren voor 2022 worden nog bekend gemaakt.

 

Wij zijn een Stichting en werken alleen met vrijwilligers. Wij heffen ook geen entree bij het Oogstfeest Meppen. Wil je ons sponseren dan horen wij dit graag. Uiteraard krijg je dan hier een vermelding en zullen wij ook een melding maken op onze Facebookpagina.

 

SPONSOREN 2019:

Airemotion te Donkerbroek.

Maak kans op een ballonvaart!

Wie wil dat niet: zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim! De zwaartekracht overwinnen. Je door de wind mee laten voeren in een luchtballon naar een onbekende bestemming. Een ballonvaart is een ervaring om nooit te vergeten. Ultiem genieten van de absolute stilte in de lucht en misschien wel een ondergaande zon.

Vanuit de hoogte een adembenemend uitzicht hebben over Nederland: de steden en dorpen, de bossen, de weilanden, het water. Het enige dat u af en toe hoort, is het geluid van de brander.

Ook eens uw woonomgeving vanuit de lucht willen aanschouwen? Grijp dan nu uw kans. Twee van de prijzen van de loterij, die ten tijde van ons oogstfeest wordt gehouden, betreffen een cadeaubon voor het maken van een ballonvaart. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Airemotion te Donkerbroek.

De ballonvaarders van Airemotion zijn Homme Jonkman en Hilda Paulusma. Twee gepassioneerde piloten die samen inmiddels meer dan 1200 ballonvaarten hebben uitgevoerd! Met hun professionaliteit, gastvrijheid en enthousiasme nemen zij u graag mee op een bijzonder avontuur. Daarbij worden ze ondersteund door een geweldige crew van volgers en helpers. @airemotion.donkerbroek – www.airemotion.nl/

 

Lentemaheerd.

Sponser van een hele mooie prijs voor de loterij. Lentemaheerd

 

 

 

 

 

Naambordjevoordeur.nl

Zoek u een naambordje voordeur? Kijk dan niet verder en laat ons uw naambordje maken. www.naambordjevoordeur.nl

 

 

 

Coop Aalden. Voor de donatie van producten voor het bakken van de pannenkoeken (Twientiesveen)

 

 

Mepperdennen – www.mepperdennen.nl

De Hekkerij – www.dehekkerij.nl

Kantoorstempels – www.stempelfabriek.nl